Prof. Dr. Hasan Mandal, Head of TUBITAK, visited NEDAL
3.12.2023

TÜBİTAK Başkanımız Sayın Prof. Dr. Hasan Mandal Hocamızı dün Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde yer alan Nanoteknoloji ve Enerji Depolama Araştırma Laboratuvarımızda (NEDAL) ağırlamaktan büyük memnuniyet ve onur duyduk.
Ziyareti sırasında, temel bilim ışığı altında ve mühendislik yaklaşımları ile gerçekleştirdiğimiz nanoteknoloji ve enerji depolama sistemleri üzerine çalışmalarımız hakkında bilgi verdik. Devam eden ve yürütücülüğünü yaptığımız TÜBİTAK ARDEB 1001, 2247-D Ulusal Genç Lider Araştırmacı ve 2523 G. Kore NRF projelerimiz hakkında konuştuk. Yeni çağrılara olan ilgimizi ifade ettik.
TÜBİTAK'ı araştırma ekosistemimize, her seviyeden öğrenci ve doktora sonrası araştırmaya sağladığı destekler için gerçekten takdir ediyoruz.
Prof. Dr. Hasan Mandal Hocamıza nazik ziyareti, değerli tavsiyeleri, çok önemli ve teşvik edici desteği için bir kez daha teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunarım.
 #TÜBİTAK #milliteknolojihamlesi